Jeg kan virkelig godt lide mit arbejde…

Posted on 18 May 2010

For et par uger siden, sad jeg og lyttede på mine studerende fremlægge deres differentieringsprojekter. Det er et projekt de skal lave ved side af alle de andre opgaver der er på uddannelsen – bare fordi de er motiverede og lyst :)

Det har jeg gjort flere gange før, faktisk har jeg gjort det alle de fem semestre jeg har undervist, men denne gang blev jeg ekstra inspireret.

Her er et lille udpluk:
-
-
Et portefolio skal, efter min mening være personligt – larsersej.dk

larsersej_SD

-
-
Det her er ikke bare ’just another wordpress’, det er der sjæl, følelse og personlighed - www.buggesblog.com

buggeblog_SD

-
-
-Mange leder efter ’sin streg’ i årevis, hende her er meget tæt på (jeg tror bare ikke selv hun ved det) www.vossogprojektet.dk/?cat=6

voss_SD


3 responses to Jeg kan virkelig godt lide mit arbejde…

 • Lars ER sej :) Det kan der vist ikke herske nogen tvivl om. Bloggen er personlig, sjov og fantasifuld. Jeg holder specielt af udstregningerne og fluebenene:) Der er masser af drive, passion og vilje til at producere, skønt!
  //Winnie

 • Kære Søren,
  tak for reklamen og de søde ord – jeg får jævnligt besøgende der kommer til min blog via din – virkelig dejligt!
  Og mange tak for eksamensmødet i dag. En oplevelse, må vi vist godt kalde det, ikk?

  Og nu vil jeg hellige mig citronkager og en friaften:)

  - bedste hilsner
  Marianne -buggesblog.com

 • admin says:

  Selv tak :)

  Ja, det var en interessant eksamen (i går), og en rigtig god produktion I har lavet, håber de/I vil gå videre med den

  Og tak for citronkage – virkelig god :)

  – Søren

 • Leave a Response

  Recent Posts

  Tag Cloud

  Anders Coling Apple Arbejde arketyper Branddasker Danny Trejo Dansk sporg Eksamensgrøn Elvis Facebook Flickr Forandringsledelse Forbud Fordomme Geek vs. Nerd Inspiration KISS Kolding Konference Kreativ frihed LEGO Lidt genialt Lommefilosofi lyd Mig selv mmmhhh Popcorn Portefolio Rhett ’n’ link Rock 'n' Roll Shaun of the dead sipland Social media Sporg Stavefejl Stemmer Steve Jobs Storytellers Tanker om hverdagen The rumpus room Twitter Video... Viral wgaard.com Windows

  Meta

  _sipland_ is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

  Copyright © _sipland_