Er vores statsminister blevet komiker…?

Posted on 30 August 2010

I går var jeg inde på Århus festuges hjemmeside. Jeg skulle lige se om der var lidt at fordrive tiden med, sådan en søndag formiddag.

Jeg ledte egentlig efter aktiviteter for børn, men faldt over den spændende iscenesættelse: ’comedy debat og litteratur’ – og så med Lars Lykke Rasmussen.

lars_lykke_aarhusfestuge

Jeg kan godt se det ironiske i at jeg ytrer mig om kommaregler (nu har jeg jo tidligere postet at jeg ikke ved meget om tegnsætning), men der skulle hvis lige have været et komma efter ’comedy’. Altså hvis ikke Lars Lykke vil vise et hidtil uset talent, for komik/debat.


1 Response to Er vores statsminister blevet komiker…?

 • Det er anslået at et sted mellem 5-10 mennesker i Danmark kan kommasætte uden fejl, jeg er ikke en af dem og det er tekstforfatterne Festuge Programmet heller ikke.
  Nå men, hvis man klikker på ikonet, kommer man videre til en nærmere beskrivelse af eventen. Her står der dog “Kategori: Comedy, debat og litteratur”
  Men det kunne have været underholdende hvis det var en comedy debat. Jeg forestiller mig den under temaet :”Lykken er…”

  //Winnie

 • Leave a Response

  Recent Posts

  Tag Cloud

  Anders Coling Apple Arbejde arketyper Branddasker Danny Trejo Dansk sporg Eksamensgrøn Elvis Facebook Flickr Forandringsledelse Forbud Fordomme Geek vs. Nerd Inspiration KISS Kolding Konference Kreativ frihed LEGO Lidt genialt Lommefilosofi lyd Mig selv mmmhhh Popcorn Portefolio Rhett ’n’ link Rock 'n' Roll Shaun of the dead sipland Social media Sporg Stavefejl Stemmer Steve Jobs Storytellers Tanker om hverdagen The rumpus room Twitter Video... Viral wgaard.com Windows

  Meta

  _sipland_ is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

  Copyright © _sipland_