En video som altid gør mig lidt glad – tak Winnie :)

Posted on 20 March 2011


4 responses to En video som altid gør mig lidt glad – tak Winnie :)

 • Winnie says:

  And she fights for her life
  as she puts on her coat
  And she fights for her life on the train
  She looks at the rain
  as it pours
  And she fights for her life
  as she goes in a store
  where the people are pleasantly strange
  and counting the change
  as she goes
  Nobody knows

  Musikken er skøn og videoen er stopmotion brilliant.
  Man kan da også kun blive glad :)

 • Line says:

  Billedet ligner til forveksling et kærestepar jeg kender..

 • admin says:

  @Line

  Sjovt, det havde jeg egentlig slet ikke tænkt på – tak :)

  – Søren

 • Winnie says:

  @Line
  Neeeej hvor er du sød – jeg skynder mig fluks ud at købe mousse, spray og antifrizz så jeg kan holde frisuren :)

  /Winnie

 • Leave a Response

  Recent Posts

  Tag Cloud

  Anders Coling Apple Arbejde arketyper Branddasker Danny Trejo Dansk sporg Eksamensgrøn Elvis Facebook Flickr Forandringsledelse Forbud Fordomme Geek vs. Nerd Inspiration KISS Kolding Konference Kreativ frihed LEGO Lidt genialt Lommefilosofi lyd Mig selv mmmhhh Popcorn Portefolio Rhett ’n’ link Rock 'n' Roll Shaun of the dead sipland Social media Sporg Stavefejl Stemmer Steve Jobs Storytellers Tanker om hverdagen The rumpus room Twitter Video... Viral wgaard.com Windows

  Meta

  _sipland_ is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

  Copyright © _sipland_