En designer er…

Posted on 13 November 2012

Ordet design er blev brugt og misbrugt så meget, at ordets essens og grundlæggende mening er udvandet.

Man kan designe, en valgkamp (måske og en fodboldkamp), en kommunikations-strategi, jeg kan designe mit eget køkken, min egne sko,…

Her er et bud på hvad design er… Tror jeg er enig – for nu


No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

Anders Coling Apple Arbejde arketyper Branddasker Danny Trejo Dansk sporg Eksamensgrøn Elvis Facebook Flickr Forandringsledelse Forbud Fordomme Geek vs. Nerd Inspiration KISS Kolding Konference Kreativ frihed LEGO Lidt genialt Lommefilosofi lyd Mig selv mmmhhh Popcorn Portefolio Rhett ’n’ link Rock 'n' Roll Shaun of the dead sipland Social media Sporg Stavefejl Stemmer Steve Jobs Storytellers Tanker om hverdagen The rumpus room Twitter Video... Viral wgaard.com Windows

Meta

_sipland_ is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © _sipland_