A tribute to Rhett ’n’ link

Posted on 31 May 2010

Jeg har en forkærlighed for de her to drengerøve fra North Carolina, som sidder i deres kælder og laver videoer om alverdens underlige emner. Jeg ved ikke helt hvorfor, men noget får mig til at vende tilbage til deres nørdede univers, igen og igen

Her er et par videoer fra min amerikanske venner, Rhett ’n’ link

http://rhettandlink.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Rhett_and_Link


2 responses to A tribute to Rhett ’n’ link

 • Drengerøve…bestemt! Jeg deler ikke helt din begejstring og entusiasme, men jeg kan godt se hvorfor de er fede. De laver jo lige præcis det de gerne vil, det de har lyst til og det de brænder for. Og hvis man gør det, så bliver man sgu nok lykkelig :)
  http://vimeo.com/user582002

 • admin says:

  Jeg tror du har helt ret, de laver det de brænder for – og det smitter og inspirerer

  – Søren

 • Leave a Response

  Recent Posts

  Tag Cloud

  Anders Coling Apple Arbejde arketyper Branddasker Danny Trejo Dansk sporg Eksamensgrøn Elvis Facebook Flickr Forandringsledelse Forbud Fordomme Geek vs. Nerd Inspiration KISS Kolding Konference Kreativ frihed LEGO Lidt genialt Lommefilosofi lyd Mig selv mmmhhh Popcorn Portefolio Rhett ’n’ link Rock 'n' Roll Shaun of the dead sipland Social media Sporg Stavefejl Stemmer Steve Jobs Storytellers Tanker om hverdagen The rumpus room Twitter Video... Viral wgaard.com Windows

  Meta

  _sipland_ is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

  Copyright © _sipland_